Aflyst: Voksenlæring til et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden

Bæredygtighed og grøn omstilling er for alvor kommet på dagsordenen. Det stiller krav om forandring og skaber behov for ny viden og nye kompetencer. Hvilken rolle kan og skal voksen-, efter- og videreuddannelsessystemet spille i denne virkelighed?

 
Foto: www.pexels.com Foto: www.pexels.com

Aflysning af forårskonference 13.5.20 og flytning af konference til april 2021

Det er med stor beklagelse, at vi i planlægningsgruppen for voksenpædagogisk forums forårskonference måtte beslutte at aflyse forårskonferencen d.13.5.20, og flytte konferencen til april 2021. Vi arbejder pt med 2 datoer: enten d.13.4.21 eller d.14.4.21.

Baggrund for beslutningen 

Beslutningen blev truffet på baggrund af den aktuelle politiske og sundhedsfaglige situation omkring Covid-19. Situationen stiller store krav til næsten alle aktører i praksis ift. at forandre, flytte og omorganisere arbejde og aktiviteter, og der er sandsynligvis meget lidt overskud til at diskutere ”bæredygtighed” lige pt. 

Konferencen flyttes til april 2021

Vi forventer, at årets tema for forårskonferencen ”Voksenlæring til et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden” vil være lige så aktuelt næste år, og vil så vidt det er muligt fastholde det eksisterende program og gennemføre det samme i 2021. I år var formålet bl.a. at inspirere til Det danske Formandsskabs arbejde og NVL's større nordiske konference i september. Næste vil fokus i højere grad blive at følge op på det danske formandskab og NVL's konference, samt stadig koble læringsperspektivet til NMR's Vision 2030, og FN's verdensmål.

Vi sender ny information, når den nuværende situationen er mere afklaret

Tilbagebetaling af gebyr

Alle der har betalt gebyr vil få pengene returneret.