Aikuisten oppimisen teemapäivät 2007

 
Vuoden 2007 päätapahtuma on Tønsbergin Klubben Hotellissa 6. –7.syyskuuta järjestettävä konferenssi, jossa käsitellään monipuolisesti aikuisten oppimiseen liittyviä teemoja. Tapahtumassa jaetaan kaksi tärkeää kansallista palkintoa: kansansivistyspalkinto ja vuoden aikuisopiskelijan palkinto.
Teemaviikon avulla halutaan tavoittaa kaikki, jotka ovat tekemisissä aikuisten oppimisen kanssa: osallistujat, potentiaaliset osallistujat, järjestäjät, alan tukijat, poliitikot ja kaikki, jotka haluavat tietää lisää aikuisten oppimisesta. Tavoitteena on jakaa aiheesta tietoa samanaikaisesti koko maassa.
Päivien aikana esitellään aikuisten oppimisen kentän monimuotoisuutta ja mahdollisuuksia. Tapahtumavalikoimaan kuuluu kokoontumisia, toreilla ja kirjastoissa järjestettäviä näyttelyjä, makupaloja kursseilta, kulttuuritapahtumia, palkintojenjakotilaisuuksia, lehtiartikkeleita ja aiheeseen liittyvää uutisointia kaikissa tiedotusvälineissä!
Jokavuotisten teemapäivien järjestäjinä on joukko norjalaisia aikuiskasvatusalan organisaatioita ja valtiollisia ja kunnallisia viranomaistahoja. Päävastuussa on sivistysliittojen kattojärjestö Voksenopplæringsforbundet (Vofo), johon kuuluu 18 sivistysliittoa, 450 jäsenjärjestöä ja 600 000 jäsentä.  
Projektipäällikkö: astrid.thoner(ät)vofo.no, www.vofo.no, puh. 22 41 00 00   vofo(ät)vofo.no