Danmarks Læringsfestival giver indblik i fremtidens it og læring

Den største nationale konference er et sandt overflødighedshorn for alle, der arbejder med uddannelse.

 
Find ud af, hvordan it og digitale læremidler kan motivere unge til læring, hør om fremtidens pædagogik eller design eget læringsmateriale. Blot tre eksempler ud af en næsten uendelig række af oplevelser, som Danmarks læringsfestival tilbyder sine deltagere. Programmet er spækket med oplevelser for alle indenfor uddannelsessektoren. På de to dage festivalen varer, vil der derfor både være mulighed for at videndele om it og læring, skabe personlige kontakter og få inspiration.

Det er Styrelsen for It og Læring og CFU Danmark, der står for festivallen, som foruden et konferenceprogram også har et større udstillingsområde at gå på opdagelse i. I alt forventes det, at ca. 6000 fra hele landet vil deltage.

Som konferencedeltager kan der frit vælges mellem indhold i ni spor og høre forskeres og professionelle praktikeres foredrag om læring, digital dannelse og muligheder og effekter ved brug af it i undervisningen. Desuden er der mulighed for at møde flere af oplægsholderne ved debatborde bagefter.
Källa: MyPressWire