Genopdag dine medarbejders ressourcer

Hvis du investerer en eftermiddag, kan vi give dig inspiration til at gå hjem og styrke innovationskraften i din virksomhed fremover.

 

Hvis du investerer en eftermiddag, kan vi give dig inspiration til at gå hjem og styrke innovationskraften i din virksomhed fremover.

For dette seminar fokuserer på at involvere ledere og medarbejdere i arbejdsplads-læring. Du kommer til at arbejde med konkrete udfordringer og lade dig inspirere af viden om entreprenørskab og innovation.

For som leder har du altid virksomhedens fremtidige udvikling top-of-mind. Du vurderer løbende, hvordan du bedst navigerer i forhold til den stigende ordremængde. Du gør det i forhold til anvendelse af nye teknologier, i forhold til jeres konkurrenter og i forhold til jeres samarbejdspartnere.

På den korte bane er den største udfordring ofte at få kvalificerede medarbejdere, som kan bidrage til virksomhedens drift og udvikling. En udfordring - som nu med gode konjunkturer - ser ud til at vokse.

Det er derfor tid til at se indad i virksomheden og genopdage de ressourcer, som du allerede har hos dine nuværende medarbejdere. For sammen kan I udvikle innovationskraften til gavn for hele virksomheden.

Arrangementet er gratis
 
Tilskud:
 

Sted: Tresu Group, Eegsvej 14-16, 6091 Bjert.

Forplejning: Deltagerne får en let frokost og drikkevarer undervejs.

Mer om seminaret og program her:

Registrering:

Udfyld formular