Grönlantilainen oppilaitos osaksi UArctic-verkostoa

Maailman pohjoisin sosiaalialan oppilaitos Perorsaanermik Ilinniarfik kuuluu nyt University of Arctic -koulutusverkostoon.

 
Sosiaalikasvatusalan oppilaitos Perorsaanermik Ilinniarfik on nyt mukana arktisella alueella sijaitsevien oppilaitosten UArctic-verkostossa, joka edistää alueella tapahtuvaa koulutusta ja tutkimusta. Valokuva Perorsaanermik Ilinniarfikin kotisivulta www.pi.sps.gl Sosiaalikasvatusalan oppilaitos Perorsaanermik Ilinniarfik on nyt mukana arktisella alueella sijaitsevien oppilaitosten UArctic-verkostossa, joka edistää alueella tapahtuvaa koulutusta ja tutkimusta.

Yhdessä Grönlannin kauneimmista kaupungeista - Diskolahden rannalla sijaitsevassa Ilulissatissa – sijaitsee sosiaalikasvatusalan oppilaitos Perorsaanermik Ilinniarfik. Oppilaitoksessa on 200 opiskelijaa, jotka opiskelevat sosiaalikasvattajan, sosiaalityöntekijän ja sosiaaliavustajan koulutusohjelmissa. Tässä kuussa oppilaitos liittyi kansainväliseen UArctic-yhteistyöverkostoon, johon kuuluu eri alojen oppilaitoksia. 

- Tämä on suuri päivä Perorsaanermik Ilinniarfikille, sillä pääsemme osaksi mielenkiintoista koulutus-, tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä, rehtori Nuka Kleemann luonnehti tapahtumaa Grönlannin radioyhtiölle.

Aiheesta lisää...