Kan innovation læres?

 
Innovation, entreprenørskab og læring er aktuelle og prioriterede temaer både i dansk og nordisk politisk sammenhæng. Der er også i hele Norden fokus på de såkaldte ”yderområders” særlige udfordringer og muligheder. At ændre”udkantsområder” til ”forkantsområder” kræver nytænkning, udvikling og samarbejde på tværs af sektorer, fag og uddannelse og arbejde. 

Bornholm er et af de områder, der mærker ”ø-samfunds” udfordringer. Samtidig er der på Bornholm mange aktiviteter, der åbner muligheden for at blive et ”forkantsområde”. For at styrke denne udvikling har Designskolen, AOF og UCC på Bornholm i samarbejde med Nordisk netværk for voksnes læring, NVL, planlagt dette seminar om innovation, entreprenørskab og læring. 

Seminaret indgår også som en første del i et nordisk samarbejde mellem Bornholm, Gotland og Åland. Der gennemføres i 2013 og forår 2014 lokale seminarer på Gotland og Åland og samarbejdet afsluttes foreløbig med en nordisk konference i efteråret 2014 om udvikling af ø-samfund i Østersøen.

Plats: Bornholm, Danmark

Arrangör: Se bifogad fil

Kontaktuppgifter: Maria Marquard, marq(ät)dpu.dk