Kreativt håndværk og bæredygtighed

Fællesnordisk håndværkslejr for unge sætter bæredygtig produktion i fokus

 
Young Craft 2020 Young Craft 2020

Hvorfor en håndværkslejr?

Unge i dag kan komme på fodboldlejre, spejderlejre, musiklejre med mere. I the Nordic Folk Art and Craft Federation, som er en Nordisk sammenslutning af kreative forbund, synes vi, at muligheden for at unge kan komme på en håndværkslejr mangler. Derfor afholder vi sommerlejren Young Craft den 1.-5. juli 2020 for unge mellem 16 og 22 år fra hele Norden. Og vi glæder os!

Bæredygtighed i centrum

Det kreative håndværk rummer et helt særligt potentiale, hvad angår verdensmål 12, som handler om ansvarlig produktion og forbrug. Kreative håndværkere har i århundreder repareret sine ting, skabt slidstærke produkter og brugt kreativiteten til at skabe det, de havde brug, for af de ting de havde til rådighed – også af genbrugsmaterialer. Vi vil give unge i hele Norden evnerne til at videreføre denne fine, og på mange måder bæredygtige, tradition, til gavn for dem selv såvel som for vores planet.

Læs mere

Lyder det som noget for dig eller en du kender? Så læs mere om Young Craft på vores Facebook eller tag et kig på programmet her.