Meeting for the Finnish NVL-members

NVL Suomi verkostojen tapaaminen

 

Tervetuloa. 

NVL kutsuu kaikki Suomessa toimivat eri NVL-verkostojen jäsenet ensimmäiseen kansalliseen NVL-tapaamiseen! Muissa pohjoismaissa joka vuotiset kokoontumiset ovat arkipäivää. Tiistaina 30.10. on meidän vuoro. Päivän aikana tapaat muut suomalaiset NVL-verkostojen jäsenet, kuulet mitä NVL:ssä tapahtuu samalla kuin voit verkostoitua ja kehittää uutta. NVL:n pääkoordinaattori Antra Carlsen kertoo NVL:n uusista toimintalinjauksista ja tulevaisuuden näkymistä. Suunnittelemme myös yhdessä mitä NVL tekee ja voisi tehdä Suomessa 2019. 
Tämän lisäksi Markus Palmén tulee kertomaan miten hän toimii EPALEn sisällön tuottajana, mitä EPALE on ja mihin sitä voi käyttää. 

Toivon että pääset mukaan. Kokemukset Ruotsista ja Islannista tälläisistä kansallisesta tapaamisista ovat todella hyviä. Tarkoituksena on järjestää kansallisia tapaamisia kerran vuodessa.

Aika: 30.10.2018 kello 10-15. Yhteinen lounas kello 12 (NVL maksaa)

Paikka: SFV-huset, Yrjönkatu 18, Helsinki

NVL korvaa matkakulut matkalaskua vastaan, ja yöpymiset mikäli siihen on tarvetta. Jos tarvitset majoitusta, otathan minuun yhteyttä etukäteen! Päivärahaa emme maksa.

Ilmoittaudu viimeistään 26.10.

Tämä tapahtuma on ainoastaan kutsutuille 

Johanni Larjanko

NVL:n kansallinen koordinaattori Suomessa