Men, jeg er jo kun en dråbe i havet

Bioetiker og teolog Mickey Gjerris vil fortælle om, hvorfor han mener, at det ikke alene giver etisk, men også åndelig mening at handle når Jorden brænder, selvom man kun er en dråbe.

 
 Mickey Gjerris Mickey Gjerris, teolog og lektor i bioetik ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet

Hvor kan vi finde vilje til at handle i en tid, hvor klima- og biodiversitetskriserne hærger og den enkeltes bidrag samtidig er så uendeligt lille? I en tid, hvor politikerne bliver ved at hævde, at de voksne har styr på det og firmaerne greenwasher forbrugssamfundet for øjnene af os, så vi kan leve videre i illusionen om, at alt kan blive ved det gamle.

Bioetiker og teolog Mickey Gjerris vil tage udgangspunkt i disse spørgsmål og udfolde, hvorfor han mener, at det ikke alene giver etisk, men også åndelig mening at handle når Jorden brænder, selvom man kun er en dråbe.

Webinaret er arrangeret af DFS, Dansk Folkeoplysnings Samråd. Interesserede fra alle nordiske lande er velkomne til at deltage.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her.