Ny akademiuddannelse i ungdoms- og voksenpædagogik

 
Uddannelsen er etårig og klæder de studerende på til at undervise inden for en række forskellige brancher som f.eks. erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelserne, folkeoplysning, faglige organisationer, beskæftigelsesindsats eller i fritids- og kulturlivet.
Uddannelsen har en eget bred målgruppe, den studerende kan både være en mekaniker, der vil undervise på en erhvervsskole eller en kunstner, der kunne tænke sig at undervise på aftenskoler eller noget helt tredje.
Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenpædagogik har som den første af sin art været igennem en akkrediteringsproces, hvor VIA University College har beskrevet behovet for uddannelsen og sammensat forløbet. Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenpædagogik er fleksibel forstået på den måde, at man kan vælge mellem flere moduler eller kombinere den med moduler fra andre akademiuddannelser som for eksempel i ledelse eller friluftsliv.
Læs mere om Akademiuddannelsen i voksen – og ungdomspædagogik her: www2.viauc.dk/Efteruddannelse/Sider/aktiviteter.aspx?DirectionID=142