Ny direktør for Arbejdslivets oplæringscenter i Island

Hildur Betty Kristjánsdóttir er ny direktør hos Arbejdslivets oplæringscenter i Island

 
 Hildur Betty Kristjánsdóttir Hildur Betty Kristjánsdóttir Foto: Arbejdslivets oplæringscenter

Hildur Betty tiltræder stillingen som direktør hos Arbejdslivets oplæringscenter (FA) fra og med i dag, 1. februar 2022. Hun overtager posten efter Sigríður Guðmundsdóttir.

Hildur Betty har arbejdet inden for uddannelse i 25 år, heraf 15 år inden for voksenuddannelse. Hun har tidligere arbejdet for bl.a. Islands Universitet, FA og livslang læring centeret SÍMEY.

FA's mission er at være førende inden for analyse, evaluering og forbedring af arbejdsstyrkens kompetencer og dermed støtte arbejdstagernes evne til at forbedre deres stilling. Ingibjörg Ösp Stefánsdóttir er formand for bestyrelsen for FA på vegne af Forbundet for Islandske arbejdsgivere (SA):

"Der er stor værdi i at have Hildur Betty på Arbejdslivets oplæringscenter. Vi står over for kommende udfordringer og store ændringer på arbejdsmarkedet med hensyn til jobudvikling og -udbud. Hildur Betty vil være en stærk talsmand og leder, og vi forventer os meget af hende og den gode personalegruppe, der allerede findes i FA. Samtidig takker vi Sigríður Guðmundsdóttir for hendes uvurderlige arbejde for FA," siger Ingibjörg.

Nyhed og billede fra Arbejdslivets oplæringscenter, FA.