Skynda, skynda! Internetdagar! Fribiljetter!

 

 

Skynda, skynda! Internetdagar! Fribiljetter!

Hallå alla studerande i folkbildningen! Ett erbjudande om fribiljetter till Internetdagarna i Stockholm Waterfront den 23-24 november finns nu ute! Läs här hur du ska göra (ta kontakt med din lärare!) för att ansöka om fribiljetter: https://internetdagarna.se/nyheter/fribiljetter-till-internetglada-studerande/

Internetdagarna är Sveriges största mötesplats för alla som jobbar med internet och arrangeras av IIS, Internetstiftelsen i Sverige . Människor som formar internet möts under de två dagarna. Arton olika evenemang erbjuds. Som besökare bokar du in dig på det evenemang som intresserar dig och följer det under en dag. Några smakprov:’

  • Bland talarna märks, Nnenna Nwakanma, aktivist och samordnare på den afrikanska kontinenten.
  • Under dagarna kommer Swedish ICT tillsammans med IIS att arrangera ett hackathon med fokus på Internet of Things. Design, hack, byggande och diskussion står på agendan.
  • Opinion och offentlighet online är ett annat spår. Hur hanterar de etablerade medierna den nya delningskulturen och de källkritiska utmaningarna?
  • Var är brudarna, sökordsoptimering, WordPress, Drupal 8, Innovation och framtidens skola är exempel på annat som står på agendan denna dag.

Lärare – dina studerande behöver lite assistens av dig för att kunna ansöka om fribiljetter. Varför inte initiera själv om du vet att du har en kursdeltagare som skulle ha nytta och glädje av detta?

Hashtag för dagarna är #ind15.

Direkt till sajten https://internetdagarna.se/om/internetdagarna/

Elisabet Norin

”Internetdagarna 2014″ CC BY 2.0 by Stiftelsen on Flickr