Uddannelse bliver en del af UArctic

Verdens nordligste seminarium Perorsaanermik Ilinniarfik indgår nu i uddannelsesnetværket University of Arctic.

 
Sammen med en række andre uddannelser i det arktiske område, er det socialpædagogiske seminarium Perorsaanermik Ilinniarfik nu blevet optaget i netværket UArctic, der promoverer uddannelse og forskning i området. Perorsaanermik Ilinniarfiks hjemmeside www.pi.sps.gl Sammen med en række andre uddannelser i det arktiske område, er det socialpædagogiske seminarium Perorsaanermik Ilinniarfik nu blevet optaget i netværket UArctic, der promoverer uddannelse og forskning i området.

I en af de smukkeste byer i Grønland – Ilulissat i Diskobugten – ligger det socialpædagogiske seminarium  Perorsaanermik Ilinniarfik.

Uddannelsesinstitutionen rummer 200 studerende, der er ved at uddanne sig til socialpædagoger, socialhjælpere og socialassistenter. I denne måned er Perorsaanermik Ilinniarfik blevet en del af UArctic, der er et samarbejdsnetværk på tværs af lande og uddannelser. 

-Det er en stor dag for Perorsaanermik Ilinniarfik, som nu træder ind i et spændende samarbejde inden for uddannelse, forskning og udvikling, udtaler rektor Nuka Kleemann til Knr.gl