Webinar-serie: En didaktisk model for demokrati og matematikundervisning. Del 1 af 3

Undervisning med matematik kan både styrke autoritære tendenser og understøtte demokratisk deltagelse og demokratiske beslutninger.

 
Webinar-serie: En didaktisk model for demokrati og matematikundervisning. Del 1 af 3 Webinar-serie: En didaktisk model for demokrati og matematikundervisning. Del 1 af 3

Undervisning med matematik kan både styrke autoritære tendenser og understøtte demokratisk deltagelse og demokratiske beslutninger. Dette vil Lena Lindenskov fortælle om i lyset af hvorfor, hvad, hvordan og for hvem, der er matematikundervisning for voksne.

Dato og tid

D. 3. februar 2021 kl. 14.00-14.45.

Målgruppe

Undervisere, forskere og ledere inden for voksenuddannelser.

Hvorfor skal du se med?

Få nye perspektiver til matematikundervisning.

Få indsigt i hvordan spørgsmål om demokrati kan integreres i matematikundervisning.

Mere information om webinaret

Dette er det første af tre webinarer i serien om matematik og voksenlæring, som vil blive arrangeret i løbet af foråret 2021.

Webinaret knytter sig til konferencen om voksens matematiklæring, som vil blive afholdt foråret 2022 og har til hensigt ”at varme op” til aktuelle temaer under konferencen: Forskning og kvalitet i voksnes matematiklæring. Digitalisering og matematik. Sprog og matematik. Matematik i arbejdslivet.

Få løbende information på NVL.org.

Webinaret arrangeres i et samarbejde mellem Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL), Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Vuxenutbildning i Samverkan (ViS) og Børne- og Undervisningsministeriet.

Powerpoint fra webinaret

Video fra webinaret