Webinar-serie: Regning som grundlæggende færdighed. Del 2 af 3

Præsentation af og introduktion til e-læringsværktøjer udviklet af Kompetanse Norge.

 

Dato og tid

D. 18. marts 2021 kl. 14.00-14.45.

Tema

Præsentation af og introduktion til e-læringsværktøjer udviklet af Kompetanse Norge. Herunder værktøjerne regnecheck, regnetest og e-læring i regning. Disse vil være knyttet til Kompetanse Norges definition af regning og læringsmål for voksne. 

Der vil være en kort præsentation af to andre værktøjer, der kombinerer regning med andre grundlæggende færdigheder - Kompis og Smarte Valg, og hvordan dette ellers kan gøres i praksis.

Check gerne de forskellige værktøjer, inden du deltager i webinaret. Foreløbigt er check og test oversat til engelsk, mens e-læring er tilgængelig på norsk. Læs mere om værktøjerne på www.kompetansenorge.no

Oplægsholderen har arbejdet ved Kompetanse Norge i næsten 10 år med grundlæggende færdigheder for voksne med fokus på regning og personlig økonomi og har været involveret i udviklingen af de forskellige versioner af e-learning inden for regning siden 2011.

Målgruppe

Undervisere inden for voksenuddannelse

Hvorfor skal du se med?

  • Lær om regning som grundlæggende færdigheder og hvad dette indebærer (i Norge).
  • Få kendskab til forskellige værktøjer som er rettet mod voksne
  • Få eksempler på, hvordan du kan kombinere forskellige færdigheder i en læringssession.

Mere information om webinaret

Dette er det andet af tre webinarer i serien om matematik og voksenlæring, som vil blive arrangeret i løbet af foråret 2021.

Webinaret knytter sig til konferencen om voksens matematiklæring, som vil blive afholdt foråret 2022 og har til hensigt ”at varme op” til aktuelle temaer under konferencen: Forskning og kvalitet i voksnes matematiklæring. Digitalisering og matematik. Sprog og matematik. Matematik i arbejdslivet.

Få løbende information på NVL.org. Ved spørgsmål kontakt venligst Janni Kronborg (jkch@via.dk)

Webinaret arrangeres i et samarbejde mellem Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL), Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Vuxenutbildning i Samverkan (ViS) og Børne- og Undervisningsministeriet.

Se video fra webinaret

Slides fra webinaret