West Nordic Studies – Governance and Sustainable Management

 

Uusi länsipohjoismainen maisteriohjelma ”West Nordic Studies – Governance and Sustainable Management” käynnistyy vuonna 2015.

Kokopäiväisenä suoritettava kaksivuotinen koulutusohjelma on laajuudeltaan 120 opintopistettä. Se toteutetaan yhteistyönä, johon osallistuvat Färsaarten yliopisto (koordinaattori), Grönlannin yliopisto, Akureyri-yliopisto, Islannin yliopisto sekä Norjan länsirannikolla sijaitseva Universitetet i Nordland.

Kyseessä on kansainvälinen, monitieteinen koulutusohjelma, johon sisältyy Länsi-Pohjolan tutkimuksen, hallintotieteiden ja kestävän johtamisen opintoja. Koulutus antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet syventyä Länsi-Pohjolan (eli NORA-alueen) haasteisiin ja vaikuttaa alueen kehitykseen. Koulutusohjelman rakenne on suunniteltu niin, että opiskelijat voivat yhdistää oman yliopistonsa kursseja kumppaniyliopistojen tarjoamiin kursseihin ja samalla tutustua Länsi-Pohjolan eri alueisiin opintojensa aikana. West Nordic Studies -koulutusohjelman koordinaattori on Lau Ø. Blaxekjær, joka toimii post doc -tutkijana Färsaarten yliopistossa.

Lue lisää koulutusohjelmasta (fäärin kielellä):

ja koulutusohjelman sivuilla (englanniksi)