Miriam Dimsits

Jeg er selvstændig konsulent og indehaver af virksomheden Alt om karriere, hvor jeg arbejder med at uddanne og træne vejledere, undervisere og andre faggrupper, der har samtalen som kernen i deres praksis. Jeg har arbejdet med vejledning i mange år først som ungementor, siden som studie- og karrierevejleder og senest som lektor ved VIA University College i Danmark. Jeg deltager i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter om vejledning nationalt og internationalt, og har tilknytning til forsknings- og udviklingsnetværket Peace, Education and Sustainability, (PEAS).


midi@via.dk

Seneste blogs

Kommentarer

comment fed artikel ...

Nyeste billeder


Author: Miriam DimsitsDet mest centrale spørgsmål, vi kan stille i bæredygtig karrierevejledning: ”Hvad skal dit arbejde bidrage til?”

I Danmark pågår der i disse uger forhandlinger om næste klimaaftale for landbruget. Danmark har ét af planetens mest ambitiøse klimamål, nemlig at reducere Danmarks CO2 -udledning med 70 procent i 2030.

[Læs mere...]

Kvinde, kend din karriere!

Hvilket tøj er det rette? Hvordan bør jeg opføre mig? Hvordan er man kvinde på ”den rigtige måde” i ens profession?

[Læs mere...]

Yoga, social bæredygtighed og voksnes adgang til kvalitetsuddannelse

“You need to break it down! Bit by bit! Piece by piece! Listen to the dialogue!” Det engelsksprogede udsagn kommer fra min yogainstruktør (ja, fik jeg lige nævnt, at jeg går til yoga?), som på disciplinerende vis pisker yogiske sandheder i californisk indpakning ind i alle deltagernes sind, mens vi alle udmattede og pressede står fanget i en ”standing separate leg head to knee” position.

[Læs mere...]

Hvordan kan karrierevejledning bidrage til et bæredygtigt samfund?

I disse tider diskuterer vi, hvor forandringen til ”the great green turn” skal komme fra. Er det individet, der gennem daglige bæredygtige valg skal levere på mål om en bæredygtig fremtid, eller må vi vente på store politiske reguleringer af vores adfærd ift. forbrug af fødevarer, transport og energiforsyning?

[Læs mere...]