Validoinnin laatu-webinaari - webbinarie om kvalitetssäkring av validering

Työskenteletkö osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen parissa? Tule kuulemaan ja keskustelemaan uusista työkaluista ja laadunhallinnasta 28.10. järjestettävään Nordic Quality Compass -webinaariin.

 

Aikuiskoulutuksen pohjoismainen verkosto, NVL, on julkaissut digitaalisen alustan, jossa on viisi eri työkalua osaamisen tunnistamisen eri näkökulmista. Nyt sivusto on käännetty myös suomeksi. Työkalut on suunnattu niin viranomaistoimijoille, koulutuksenjärjestäjille kuin käytännön työn tekijöille – arvioijille, ohjaajille ja koordinaattorin roolissa toimiville. Työkalut on suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikille eri sektoreille, jotka toimivat osaamisen validoinnin parissa. Työkalut ovat maksuttomia.

Työkalujen avulla voit parantaa osaamisen validoinnin laatua ja omaa osaamistasi. Webinaarissa kuullaan myös asiantuntijoiden käyttäjäkokemuksia työkaluista.

Työkalujen käyttö vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Voit rekisteröityä ennen webinaaria osoitteessa: https://qualitycompass.eu/fi

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan NVL:n asiantuntijoita verkkoon 28.10. klo 9.00-11.00.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täyttämällä ilmoittautumislomake alla. Lähetämme osallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille ennen webinaaria.