Call for Papers Mimerin jokavuotiseen tutkijakonferenssiin

 
Mimer ja Upsalan yliopiston arkisto-, kirjasto- ja museotieteiden laitos esittävät avoimen kutsun tämän vuoden tutkijakonferenssiin, joka pidetään 6.–7. marraskuuta 2007. Esitelmäehdotukset ovat tervetulleita. Tänä vuonna konferenssilla ei ole etukäteen määriteltyä aihetta. Otamme vastaan eri työvaiheissa olevia tekstejä, jotka käsittelevät kansansivistystyötä monipuolisesti erilaisten tutkimuskysymysten kautta ja eri näkökulmista. Esitelmäehdotusten johdannoksi toivomme lyhyttä taustoitusta/esittelyä tutkimuksestasi/hankkeestasi.
Kontaktitori tarjoaa sekä tutkijoille että kansansivistäjille mahdollisuuden esitellä lyhyesti tutkimusideoita tai kertoa muista hankkeista vapaamuotoisemmin. Jos haluat esiintyä kontaktitorilla, kirjoita enintään yhden A4-liuskan pituinen abstrakti, jossa esittelet aiheesi muille konferenssin osanottajille.
Ilmoittautumiset, esitelmäehdotukset ja abstraktit on toimitettava meille viimeistään 1. lokakuuta. Konferenssin tarkempi sisältö ja aikataulu suunnitellaan määräaikaan mennessä saapuneen materiaalin pohjalta. Konferenssikutsu ja ilmoittautumislomake tulevat elokuun lopussa pdf-muodossa Mimerin kotisivuille www.liu.se/mimer. Sivujen kautta voi myös ilmoittautua sähköisesti.