Innovaatiokonferenssi 4. – 5. kesäkuuta Oslossa

 

 

Sellaiset kysymykset kuin ”Kuinka taata, että innovaatioita luodaan ja käytetään kaikkien hyväksi eikä vain luovan eliitin iloksi?” ”Esteet ja mahdollisuudet – pedagogiset, inhimilliset, poliittiset ja organisatoriset tekijät innovatiivisten ja kestävien kehityskulkujen luomisessa” ovat jatkuvasti ajankohtaisia keskustelunaiheita.
Pohjoismaiden ministerineuvosto on nostanut luovuuden, innovaatiot ja yrittäjyyden kärkipaikalle tutkimuksen, koulutuksen ja elinkeinoelämän asialistalla ja järjestä Norjan puheenjohtajakaudella konferenssin aiheesta 4. – 5. kesäkuuta Oslossa.
Konferenssi on monisektorinen, pohjoismainen kohtaaminen, jonka kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten oppimisen toimijat sekä ministeriöiden ja työelämätahojen edustajat. Keynote-alustusten lisäksi konferenssiin sisältyy workshop-työskentelyä, open space -kokoontumisia jne.
Keynote-puhujina ovat mm:
Anssi Tuulenmäki, yli-innovaatioaktivisti ja tutkimusjohtaja, Aalto -yliopiston Design Factory
Dr. Lotte Darsø, Associate Professor of Innovation, Programme Director of the international exeutive Master education, LAICS, Department of Education, Aarhus University.

Aiheesta lisää NVL:n kalenterisivulla: HTML