Innovationstænkning på MMS Center for livslang læring

MMS Center for livslang læring afholder kurser til voksne, der er interesseret i at starte deres egen virksomhed.

 
MMS Center for livslang læring afholder kurser til voksne, der er interesseret i at starte deres egen virksomhed. MMS Center for livslang læring afholder kurser til voksne, der er interesseret i at starte deres egen virksomhed.

2020 var et år med mange udfordringer. COVID-19 havde en lammende effekt på hele menneskeheden. Regeringen har opfordret uddannelsesinstitutioner til at støtte voksne i 2021, til at fremelske innovation, og til at tænke mere kreativt for at komme på nye ideer, der kan skabe værdi i vores samfund.

MSS Center for Livslang læring på Sudurnes har taget denne opfordring alvorligt og organiseret et ambitiøst studieprogram inden for salg, marketing og forretningsstudier i henhold til Arbejdslivets uddannelsescenterets studieplan. Innovationstænkning er nøgleordet i dette studieprogram. Kurserne er planlagt til voksne, der interesserer sig for at starte deres egen virksomhed, og på en måde, hvor deres tidligere viden og erfaring spiller en vigtig og aktiv rolle i studiet.

Syv veludvalgte instruktører, som alle er eksperter inden for deres felt, underviser på praktiske måder på kurset i en række relevante emner. Undervisningen forgår både online og gennem et fastsat program på centeret.

Læs mere om Innovationstænkning på MMS Center for livslang læring Sudurnes her.