Nordisk netværkskonference om voksnes læring

Voksnes læring for et grønt, konkurrencedygtigt og socialt bæredygtigt Norden. Konferencen arrangeres af NVL i samarbejde med Nordisk Ministerråds formandskab for 2020, Danmark, Grønland og Færøerne.

Der er lukket for registrering.

#NNK2020

 

24-02-2020
Start: 22-09-2020 09:00

Slut:    22-09-2020 16:00
bæredygtig udvikling voksenuddannelse voksenlæring
Billede: pexels.com Billede: pexels.com

Nordisk netværkskonference d. 22. september 2020

På grund af rejseudfordringerne i forbindelse med COVID19, har NVL valgt at afholde den nordiske konference om bæredygtighed og voksnes læring online. Vi vil gøre vores bedste for at facilitere en meningsfuld online oplevelse med plads til diskussioner og networking.

På konferencen vil vi diskutere og få inspiration om: Hvordan kan voksenundervisere, organisationer, forskere, netværk og beslutningstagere inden for området voksnes læring være proaktive, samarbejde og skabe forandringer, der vil hjælpe Norden med at blive verdens mest bæredygtige og integrerede region? Vi vil diskutere udfordringer og løsninger for en bæredygtig fremtid med fokus på hvilken rolle voksnes læring spiller i denne proces.

Key-notes:

Bæredygtig læring, Stefan Bengtsson, Uppsala University, Sverige

Hvordan kan uddannelse og læring bidrage til at styrke de transformative kræfter mod overgangen til et mere bæredygtigt samfund?

Potentialet af lokal samfundsforandring, Agnes Tvinnereim, Netværket Bærekraftige liv, Norge

Hvordan kan vi mindske det økologiske fodaftryk og samtidig øge livskvaliteten?

Bæredygtig transformation - du er af betydning, Gry Guldberg, Emerging, Danmark

Hvordan er man leder og rollemodel for en bæredygtig transformation til gavn for Moder Jord? Og hvordan kan vi bruge den kollektive visdom til at skabe mod og handlekraft?

  Find løbende opdateret information om konferencen her

Konferencen arrangeres af 

Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL) i samarbejde med det danske formandskab for Nordisk Ministerråd. For mere information, kontakt venligst Antra Carlsen, koordinator for Nordisk Netværk for Voksnes Læring, antr@via.dk

Praktisk information

Konferencen er finansieret af Nordisk Ministerråd. Plenum præsentationer på konferencen vil være på et af de skandinaviske sprog (dansk, norsk, svensk) eller engelsk. Alle registrerede deltagere vil få et link til den online konference og informationer om login d. 18. september.

NVL-Logo-RGB-DA_lille.jpg   Logo-ministerie.jpg