Vindere af NVL’s konkurrence om ”innovativ best practice” kåret

 

 

På konferencen ”Praksisbaseret viden og videnbaseret praksis - forsøgs- og udviklingskonference på VEU-området” som blev genemført i samarbejde mellem Undervisnigsministeriet, Dansk Evalueringsinstitut, EVA, Nationalt center for kompetenceudvikling, NCK og NVL, blev vinderne af konkurrencen ”Fra  best practice til innovative practice” kåret.
Vinderne blev:
”Kunstgreb” et unikt samarbejde mellem kunstnere og virksomheder, Udviklet af Dansk Artist Forbund og konsulentfirmaet Wischmann Innovation i samarbejde med 60 virksomheder.
”Flow” Et projekt der i et samarbejde med VUC Fyn og aftenskolen FORA 1748 kombinerer muligheden for at tage en fuld HF med folkeoplysende undervisning. Her får unge mennesker en mulighed for at vælge en ny uddannelsesvej og kan bruge motivationen i et felt (folkeoplysningen) som motivation til læring i et andet (VUC).
”Kollegial vejledning – innovativ kompetenceudvikling i psykoeducation” Et udviklingsprojekt der bygger på et samarbejde mellem RUC, DPU og Sygehus Fjorden i Region Sjælland.

Læs mere om konkurrencen på www.nordvux.net