12/09/2023

- 14/09/2023

08:30

Fysisk,

Nuuk, Greenland

Dansk

Vejlederkonference: Redefinering af vejledning – sådan samarbejder vi om vejledning

Center for National Vejledning, AQQUT, inviterer alle der har med vejledning at gøre i Grønland til en National vejlederkonference i Nuuk med temaet: Redefinering af vejledning- sådan samarbejder vi om vejledning.

Vejlederkonference 2023

Vejlederkonference: Redefinering af vejledning – sådan samarbejder vi om vejledning

Dato: 12-14. september

Konferencen vil beskæftige sig med den nye handlingsplan på vejledningsområdet, som Naalakkersuisut for nylig har godkendt, med få input udefra.

Dag 1 vil være præget af taler og præsentationer fra forskellige instanser samt en gennemgang af de tiltag som AQQUT (Center for National vejledning) har i deres regi.

Nanna Heinø Mortensen, fra NVL Nordisk netværk for vejledning, vil give input om den seneste udvikling inden for livslang vejledning og karrierevejledning i Norden, samt Bæredygtig vejledning.

På vejlederkonferencen vil vidensdeling, netværk og koordinering af arbejdsgrupper blive formet og vedligeholdt, for at opretholde et stærkt samarbejde omkring de forskellige aspekter i vejledningsfeltet.

Workshops som er planlagt på dag 2, omhandler styrkelsen af vejledningen i folkeskolen, vejledningsindsatsen samt rådgivningsindsatsen. Dag 3, vil være opsamling, præsentation fra Uddannelsesstøtteforvaltningen samt Kollegieadministrationen og til slut evaluering af konferencen.

Læs i programmet her. 

Find vej

Hotel Hans Egede

Hotel Hans Egede

Share This