Bæredygtig transformation - du er af betydning

 

Hvordan man er leder og rollemodel for en bæredygtig    transformation til gavn for Moder Jord. Hvordan kan vi bruge den kollektive visdom til at skabe mod og handlekraft? 

 

Den bæredygtige transformation starter med os alle - sammen og hver især. Vi ved godt, at vi alle er af betydning - og derfor kan vi også tage vores andel af ansvaret for Moder Jords og menneskehedens udvikling. Vi kan minde os selv om, at alt i livet er læring - og det er godt at vide, når vi sammen skal skabe og genskabe en fælles retning for menneskeheden. 

Vi kan ikke længere regne den ud, men vi kan gå vejen sammen. 

Hvordan er man leder og rollemodel for en bæredygtig transformation til gavn for Moder Jord? 

Hvordan kan man lære at lære og gennem læring lære at lede? 

Hvordan kan vi bruge den kollektive visdom til at skabe mod og handlekraft? 
 

Gry Guldberg er en erfaren (top)leder konsulent. Hun har megen erfaring i at mobilisere, designe og lede organisationer til transformation. Hendes særlige anerkendende blik er værdiskabende, når udfordringerne er store og modet synes forsvundet. Hun har en stærk organisations - og forretningsforståelse. 

Gry har selv været leder i Rambøll Attractor  og Mannaz og rektor på Kaospiloterne på Malmø Høgskola ; ligesom hun er co-founder af Emerging - et bæredygtigt konsulent kollektiv.