Warm data lab

 

Warm data lab metoden skall ge inspiration om hur var och en av oss, vår organisation och våra nätverk kan arbeta med hållbarhet. Hensikten med WDL er ”å skapa jordmånen för vad som sedan kan växa ur konferensen.”

 

Interaktiv session med Warm data lab – en proces designet af International Bateson Institute for at få indsigt i og bedre forstå, hvordan levende komplekse systemer er forbundet, og hvordan forandringer involverer flere kontekster. Ny indsigt i gensidig afhængighed har ofte konsekvenser for, hvordan vi ser på læring og forandring som bæredygtig udvikling.

Miriam Sannum indgår i NVL og netværket for bæredygtig udvikling og har arbejdet med bæredygtighedsprocesser siden tidigt i 1990erne i forskellige sammenhænge. Hun var en af initiativtagerne til at bygge Regional Centre of Exptertise i Västsverige og er nu hovedsageligt aktiv indenfor folkeoplysning. Miriam har en baggrund som økolog, hvilket ikke mindst afspejles i fascinationen af, hvordan vi alle på forskellige måder er afhængige af hinanden og de sammenhænge, ​​vi lever i.