25/04/2022

Danmark

Demokrati, Folkeoplysning

Sophia – en tænketank for pædagogik og dannelse

Tænketank har til formål at styrke levende dialog og debat omkring skole, dannelse, pædagogik og ledelse, på en måde, der fastholder og fremme det demokratiske grundlag for vore undervisnings- og uddannelsesinstitutioners indhold og virkemåde.

Sophia – en tænketank for pædagogik og dannelse

Sophia – en tænketank for pædagogik og dannelse

Sophia er en tænketank, hvor det indholdsmæssige arbejde udføres af frivillige. Alle har rod i uddannelsessektoren fra daginstitutioner til universitet, og som med engagement og med praktisk og teoretisk indsigt, bidrager til at få stillet frugtbare analyser og de rigtige spørgsmål til en udvikling, som vi ønsker at fremme.

Læs mere:

Om Sophia

Artikler og blogs

Samtaler

Audio og video

Formålet med tænketankens arbejde er bl.a. at styrke en levende dialog og debat omkring skole, dannelse, pædagogik og ledelse.

På Sophia´s hjemmeside er der meget interessante, nuanceret og fagligt lærerigt materiale tilgængeligt som open access.

Flere nyheder fra NVL

Nye langsigtede investeringer i voksen og efteruddannelse (VEU)

21/09/2023

Danmark

En ny trepartsaftale mellem Regeringen og arbejdsmarkedets parter skal være med til at sikre fremtidens kompetencebehov.

Tillögur að fimm stefnum í stafrænni inngildingu

20/09/2023

Norden

Nordic Network for Adult Learning (NVL) kynna fimm tillögur til að styðja við þróun stafrænnar hæfni meðal fullorðinna einstaklinga.

Fimm tilmæli um talgilda inklusjón

20/09/2023

Norden

Norðurlendskt netverk fyri vaksnamannalæring (NVL) vísir á fimm tilmæli, ið eru við til at menna talgildu førleikarnar hjá tilkomnum borgarum.

Share This