22/03/2022

Island

Voksenlæring

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

Konferencen handler om opbygningen af et fælles grundlag for validering af tidligere læring. Der er brug for integrerede tilgange til livslang læring.

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

Den fjerde VPL-Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island. Det overordnede tema er denne gang validering – eller realkompetencevurdering – af tidligere læring i forskellige sammenhænge og på forskellige måder i arbejdslivet og i livet.

Hvordan kan validering blive en integreret del af udformning og implementering af politik, der understøtter livslang læring? Dette spørgsmål bliver diskuteret af konferencens deltagere.

Temaerne for konferencens præsentationer er:

  • Validering og økonomi
  • Validering og læring/træning
  • Validering og social bæredygtighed
  • Validering og personlig udvikling

Deltagelse

Biennalen henvender sig til politiske beslutningstagere, forskere, praktikere og andre interessenter, der er involveret i udvikling og gennemførelse af validering. Den handler om at dele viden, idéer og visioner om VPL, lære af hinandens erfaringer og skabe levedygtige løsninger i “VPL-verdenen”.

Arbejdslivets oplæringscenter (FA) er vært for konferencen, og den afholdes i samarbejde med NVL og CEDEFOP.

Programmet og nærmere information findes på Biennalens hjemmeside, her.

Flere nyheder fra NVL

Nye langsigtede investeringer i voksen og efteruddannelse (VEU)

21/09/2023

Danmark

En ny trepartsaftale mellem Regeringen og arbejdsmarkedets parter skal være med til at sikre fremtidens kompetencebehov.

Tillögur að fimm stefnum í stafrænni inngildingu

20/09/2023

Norden

Nordic Network for Adult Learning (NVL) kynna fimm tillögur til að styðja við þróun stafrænnar hæfni meðal fullorðinna einstaklinga.

Fimm tilmæli um talgilda inklusjón

20/09/2023

Norden

Norðurlendskt netverk fyri vaksnamannalæring (NVL) vísir á fimm tilmæli, ið eru við til at menna talgildu førleikarnar hjá tilkomnum borgarum.

Share This