22/03/2022

Island

Voksenlæring

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

Konferencen handler om opbygningen af et fælles grundlag for validering af tidligere læring. Der er brug for integrerede tilgange til livslang læring.

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

VPL Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island

Den fjerde VPL-Biennale finder sted den 19.-20. maj 2022 i Island. Det overordnede tema er denne gang validering – eller realkompetencevurdering – af tidligere læring i forskellige sammenhænge og på forskellige måder i arbejdslivet og i livet.

Hvordan kan validering blive en integreret del af udformning og implementering af politik, der understøtter livslang læring? Dette spørgsmål bliver diskuteret af konferencens deltagere.

Temaerne for konferencens præsentationer er:

  • Validering og økonomi
  • Validering og læring/træning
  • Validering og social bæredygtighed
  • Validering og personlig udvikling

Deltagelse

Biennalen henvender sig til politiske beslutningstagere, forskere, praktikere og andre interessenter, der er involveret i udvikling og gennemførelse af validering. Den handler om at dele viden, idéer og visioner om VPL, lære af hinandens erfaringer og skabe levedygtige løsninger i “VPL-verdenen”.

Arbejdslivets oplæringscenter (FA) er vært for konferencen, og den afholdes i samarbejde med NVL og CEDEFOP.

Programmet og nærmere information findes på Biennalens hjemmeside, her.

Flere nyheder fra NVL

En lærer og en elev sidder over for hinanden og fører en samtale, mens de sidder ved et bord i et klasseværelse omgivet af studiematerialer og farvetuscher.

23/04/2024

Norden

NVL’s netværk for uddannelse i fængsler har nedsat en arbejdsgruppe, som skal analysere og på sigt styrke uddannelsesmulighederne for kvinder i fængsel.

Ny modell for opptak til høyere utdanning

17/04/2024

Norge

Regjeringens forslag til opptak for høyere utdanning skal stimulere til at flere kommer raskere i gang med studier og ut i arbeidslivet

Webinar: Forskjeller innen digitale ferdigheter er et hinder for produktivitet – finn ut hvordan man tetter kompetansegapet

03/04/2024

Norden

Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ja Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus JOTPA järjestivät 8. helmikuuta webinaarin digiosaamisesta.

Share This