FAQ

Find hjælp til funktioner på webstedet.

Hvis der er behov for yderligere support kontakt venligst NVL på nordvux@gmail.com.

Alle medlemmer i NVL's netværk og arbejdsgrupper skal registrere sig for at kunne deltage på NVL’s intranet. For registrering skal der logges på med en g-mail konto. Åben din g-mail og gå til www.nvl.org . Klik på REGISTRER i øverste højre hjørne på startsiden og så på den røde knap LOGIN MED GOOGLE.

Så er du registreret men ikke autoriseret bruger. For at blive dette send venligst en mail til Janni Kronborg på jkch@via.dk med en besked om, hvilket netværk du skal tilknyttes. Efter du er godkendt, kan du logge ind ved at klikke på LOG IND på www.nvl.org og så den røde knap LOGIN MED GOOGLE.

For at få adgang til NVLs intranet skal man registrere sig via Google
For at fat adgang til NVL’s intranet skal du registrere dig med en google konto. Hver bruger skal oprette deres egen. Hvis du ikke allerede har google konto så er det enkelt at oprette en. Følg link NVL’s intranet bruger desuden en række af googles funktioner, som google drev og hangout. Det er dog ikke noget krav, at g-mail bruges som e-mail. Under ens profil kan der angives, f.eks. arbejdsmail som, den primære e-mail.

Du behøver ikke at bruge g-mail som din primære e-mail, men du skal stadigvæk have den for at få adgang til de google funktioner, som benyttes på NVL’s hjemmeside. Hvis du ikke allerede har google konto så er det enkelt at oprette en. Følg link