Marja Beckman

Marja Beckman

Sverigeredaktör

Marja Beckman

Sverigeredaktör

NVL

,

Sverige

,

Jag har arbetat i många år som journalist och är nu även utbildad marknadskommunikatör inom sociala medier. Förutom uppdraget som Sverigeredaktör har jag under ett par år uppdaterat DialogWebs sociala medier.

Jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på att skriva om utbildning och folkbildning eftersom det är ämnen som ständigt förändras och utvecklas. Andra relaterade ämnen som jag brinner för är kultur, jämställdhet, hållbar utveckling och mänskliga rättigheter.

Själv har jag studerat på både folkhögskola, högskola, universitet, studieförbund och yrkeshögskola.

Flere artikler af samme forfatter

Wille Bolinder

01/02/2024

Sverige

9 min.

Efter över 25 år som formgivare inom reklam- webb-branschen bytte Wille Bolinder till ett helt annat yrke. Idag är han lastbilschaufför och transporterar farligt avfall. Trots halverad lön tycker han att det var ett enkelt val.

En bonus för Marcus Karlsson, Anna Kahlson och Svante Sandell var att de själva lärde sig mycket av att arbeta med Erasmus Plus-projektet Nova Nordic.

24/01/2024

Sverige

10 min.

En gemensam struktur för kvalifikationer och validering, där allt lärande synliggörs är det långsiktiga målet. Erasmus Plus-projektet NOVA-Nordic har arbetat för att synliggöra och jämföra de strukturer och processer som finns.

Magnus Karnefors

01/11/2023

Sverige

7 min.

Ruotsin puolustusvoimat on laatinut asevelvollisuuttaan suorittaville useita osaamistodistuksia, joita on kytketty Ruotsin kansalliseen tutkintojen viitekehykseen Näiden todistusten odotetaan hyödyttävän sekä veronmaksajia että asevelvollisia. Yksi tärkeä näkökulma on se, että ne pidentävät yksilöllistä sotakelpoisuutta usealla vuodella.