Privatlivspolitik

 

Generelt 

Denne privatlivspolitik gælder NVL webstedet, nvl.org. Retningslinjerne er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som har virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende de indsamlede oplysninger.

Indsamling af personlig information

Informationer vedrørende din computers hardware (elektronisk indhold men ikke data) og software bliver automatisk indsamlet af NVL, når de besøger webstedet. Denne information kan indeholde: din IP adresse, browser type, domænenavn, besøgstider og adresser på eksterne refererende websteder. NVL indsamler også anonyme demografiske informationer, der ikke er unikke til Dem som person. Dette inkluderer dit postnummer, alder, køn, præferencer, interesser og favoritter. Denne information bliver brugt af NVL til driften af denne tjeneste/websted, for at opretholde kvalitet, og for at kunne levere generelle statistikker vedrørende brug af NVL webstedet. Når du tilmelder dig et arrangement eller registrere dig på webstedet, så indsamler NVL personlig informationer, så som dit køn, navn, e-mail, sektor, land m.m.
Vær opmærksom på at hvis du direkte afslører personlige identificerende oplysninger eller sensitive data igennem NVL webstedet offentlige kommunikationstjenester, kan denne information blive indsamlet og misbrugt af andre personer. BEMÆRK: NVL læser eller overvåger IKKE din private online kommunikation.

NVL opfordrer dig til at gennemlæse informationer vedr. private oplysninger på de eksterne websteder du vælger at linke (oprette genvej til) fra NVL webstedet. Dette anbefaler vi for at du forstår hvordan disse andre eksterne websteder indsamler og bruger dine personlige oplysninger og data. NVL er aldrig ansvarlig for indhold og behandling af personlige oplysninger på websteder udenfor NVL og NVL tilhørende websteder.

Brug af dine personlige oplysninger

NVL indsamler og bruger dine personlige oplysninger til at varetage driften af NVL webstedet og derved kunne levere de tjenester du forespørger. NVL anvender også personlig identificerende information for at kunne informere dig om andre produkter og tjenester tilgængelige via NVL og dets partnere. NVL kan også kontakte dem via afstemninger for at kunne foretage målinger vedrørende din mening og personlige holdning til eksisterende og eventuelle nye tjenester som vi måtte tilbyde. Indsamlede informationer om deltagere i arrangementer bliver også brugt til årsrapport til Nordisk Ministerråd som finansierer NVL’s aktiviteter.

Under ingen omstændigheder vil NVL sælge, udleje, lease eller videregive sin kundeliste til tredjepart. NVL kan, fra tid til anden, kontakte dig på vegne af eksterne forretningsforbindelser omkring særlige tilbud der kan have din interesse. I dette tilfælde vil din unikke personlige og identificerbare oplysninger (e-mail, navn, adresse, telefonnummer) IKKE blive videregivet til tredjepart. Som tilføjelse til dette, kan NVL dele data med troværdige partnere, til statistisk analyse, sende dig e-mail eller postbrev, yde kundesupport, eller arrangere udbringninger. Alle sådanne tredjeparter er begrænset ved lov at anvende dine personlige oplysninger undtaget til at yde tjenester for NVL.
NVL sikrer dine personlige oplysninger fra uautoriseret adgang, brug eller udlevering. NVL sikrer de personlige og identificerbare informationer som du forsyner vores servere med.
NVL webstedet vil udlevere dine personlige oplysninger, uden varsel, hvis det påkræves af myndigheder/lov, eller god tro om at, sådan en udlevering er nødvendig for at kunne: (a) Være i overensstemmelse med gældende lovgivning eller for at kunne efterkomme retslige krav i forbindelse med driften af NVL webstedet; (b) beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom der tilhører NVL; og (c) handle under presserende omstændigheder for at kunne beskytte den personlige sikkerhed for brugere på NVL webstedet, eller offentligheden.

Brug af cookies

NVL webstedet anvender "cookies" for at hjælpe dig med at personliggøre din online oplevelse. En cookie er en tekst fil der bliver placeret på din harddisk via vores web-server. Cookies kan ikke anvendes til at eksekvere programmer eller aflevere virus til din computer. Cookies bliver på unik vis tildelt dig, og kan kun læses af web-serveren i det domæne der udstedte de pågældende cookie til dig.

En af de primære funktioner ved cookies er at spare din tid. Formålet med en cookie er at kunne fortælle web-serveren at du er vendt tilbage til en bestemt webside. For eksempel, hvis du personliggør NVL websider, eller registrerer dig hos NVL webstedet eller tjenester, hjælper en cookie NVL til at huske dine specifikke informationer eller tilbagevendende besøg. Dette simplificerer processen med at optage dine personlige oplysninger så som regningsadresse, forsendelsesadresse osv. Når du vender tilbage til det samme NVL websted, kan de oplysninger du tidligere indtastede blive hentet frem, så at du lettere kan anvende de NVL funktioner du personliggjorde.

Du har muligheden for at acceptere eller afvise brugen af cookies. De fleste web-browsers accepterer automatisk cookies, men du kan almindeligvist indstille din web-browser til at afvise cookies hvis du ønsker det. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du blive forhindret i fuld at kunne udnytte den interaktive oplevelse på NVL webstedet til fuld.

Indsigt i personoplysninger

Du har som bruger på NVL’s websted altid adgang til at se dine personoplysninger under din profil. Du har også ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af uden unødig forsinkelse, hvis NVL ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt NVL i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. NVL anbefaler periodisk at gennemlæse denne politik for at være informeret om hvordan NVL beskytter dine informationer.

Kontakt 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til nordvux@gmail.com.
Opdateret d. 25. september 2018