09/02/2023

Norden

Voksenlæring

Ny hjemmeside i luften

Velkommen til NVL’s nye hjemmeside.

Ny hjemmeside i luften

Ny hjemmeside i luften

NVL’s hjemmeside fik nyt udseende og blev flyttet til en ny platform den 7. februar. Målet med den nye hjemmeside er, at brugerne kan finde frem til ekspertviden og policy anbefalinger inden for voksnes læring på en nemmere og hurtigere måde.

-Vi har arbejdet med navigationen på hjemmesiden, så det er nemmere at finde frem til ressourcer og viden fra NVL’s faglige netværk. Navigationen og strukturen er blevet gjort enklere, og der er færre indgange til det forskellige indhold, siger NVL’s hovedkoordinator Antra Carlsen.

NVL formidler erfaringer og resultater om voksnes læring på dansk, norsk og svensk. Udvalgte rapporter og materialer oversættes til islandsk, finsk og engelsk.

NVL’s temaområder i fokus

Som noget nyt er indholdet på NVL’s hjemmeside organiseret i de følgende temaområder:

Nye artikler om voksnes læring vil fortsat udkomme én gang om måneden på nvl.org. NVL-journalister skriver artikler om livslang læring fra hele Norden og fra forskellige sektorer involveret i voksenuddannelse. Artiklerne er rettet mod en bred gruppe af læsere: lærere, beslutningstagere inden for formel og ikke-formel voksenuddannelse, politikere, NGO’er, arbejdsgivere og virksomheder.

NVL-koordinatorerne skriver nyheder om reformer og nye uddannelsespolitiske initiativer i Norden. Nyhederne udkommer løbende på nvl.org.

Vi har lyttet til feedback fra brugerne

NVL har udviklet den nye hjemmeside i efteråret 2022 på basis af feedback fra NVL’s interessenter. NVL’s interessenter ønskede en mere enkel og fokuseret struktur, hvor NVL’s vigtigste arbejdsområder er i fokus.

Lanceringen af NVL’s nye hjemmeside er en del af NVL’s kommunikationsstrategi for 2023 og 2024.

Kontakt os

Har du kommentarer eller forslag til den nye hjemmeside, er du velkommen til at sende en e-mail til:

Emil Schriver
Administrativ koordinator
Nordisk Netværk for Voksnes Læring
iver@via.dk

Flere nyheder fra NVL

Nordiske initiativer under Det Europæiske År for Færdigheder.

03/07/2024

Norden

NVL støtter Det Europæiske År for Færdigheder, og på denne siden kan du læse om nordiske uddannelsesinitiativer, som er blevet sat i gang for at hjælpe nordiske borgere med at få de rette færdigheder til kvalitetsjob.

Guðmundur Ingi Guðbrandsson, sosial- og arbeidsmarkedsminister, og Jón Gunnar Þórðarson, administrerende direktør i Bara tala.

01/07/2024

Island

I et betydelig skritt for å styrke islandsk språkopplæring har regjeringen forbedret tilgangen til “Bara tala”-appen.

Folkfest när Björneborg bjuder in till samtal.

28/06/2024

Finland

Årets upplaga av Suomi-Arenan är full av sol, pratsamma människor och samtal. Finlands svar på Almedalsveckan är en avspänd affär.

Share This