21/03/2024

Island

Fleksibel læring, Voksenopplæring

Økt fleksibilitet i voksenutdanningen i Island

Arbeidslivets opplæringssenter (AO) i Island har vært en ledende institusjon i å analysere, evaluere og forbedre kompetansen i arbeidsstyrken.

Økt fleksibilitet i voksenutdanningen i Island

Økt fleksibilitet i voksenutdanningen i Island

I over 20 år har AO finansiert læreplaner som er akkreditert av Utdanningsdepartementet og designet for personer med begrenset formell utdanning. Disse programmene tar sikte på å gi praktiske ferdigheter og kunnskaper som er relevante for arbeidsmarkedet og for å fullføre videregående skole.

Nylig har det vært et betydelig fremskritt. Arbeidslivets opplæringssenter har nå åpnet for å tilpasse studietilbud ved å blande emner fra forskjellige læreplaner. Denne fleksibiliteten gir mulighet for skreddersydd og akkreditert utdanning som er bedre tilpasset individuelle omstendigheter og behov. Dette representerer et stort fremskritt for voksenopplæringssentrene på Island. Det gjør dem i stand til å møte ulike studentkrav mer effektivt enn noen gang før.

Flere nyheder fra NVL

Nordiske initiativer under Det Europæiske År for Færdigheder.

03/07/2024

Norden

NVL støtter Det Europæiske År for Færdigheder, og på denne siden kan du læse om nordiske uddannelsesinitiativer, som er blevet sat i gang for at hjælpe nordiske borgere med at få de rette færdigheder til kvalitetsjob.

Guðmundur Ingi Guðbrandsson, sosial- og arbeidsmarkedsminister, og Jón Gunnar Þórðarson, administrerende direktør i Bara tala.

01/07/2024

Island

I et betydelig skritt for å styrke islandsk språkopplæring har regjeringen forbedret tilgangen til “Bara tala”-appen.

Folkfest när Björneborg bjuder in till samtal.

28/06/2024

Finland

Årets upplaga av Suomi-Arenan är full av sol, pratsamma människor och samtal. Finlands svar på Almedalsveckan är en avspänd affär.

Share This