05/04/2024

Finland

24m.

Motivaatio, Ammatillinen koulutus

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat osa 2

Haastattelija on Anni Karttunen, koulutuspolitiikan asiantuntija ja yksityisyrittäjä (Globedu). Anni on myös EPALEn tiedottaja. Podcastien tallentamisesta ja leikkauksesta vastaa Johanni Larjanko (Bildningsalliansen), joka on myös EPALEn tiedottaja.

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat osa 2

Toisena vieraana sohvalla on Timo Halttunen Turun AMK:sta

Annin validointivieraat -podcastsarjassa jutellaan eri koulutussektorien edustajien kanssa siitä, miksi heidän näkökulmastaan osaamisen validointi ja näkyväksi tekeminen on tärkeää. Tämä sarja on tehty yhteistyönä EPALEn ja Pohjoismaisten aikuisten oppimisen verkoston (NVL:n) kanssa. Tämän jakson vieras on Turun AMK:n Timo Halttunen.

Timo Halttunen toimii nykyisin erityisasiantuntijana Turun ammattikorkeakoulussa. Hänen vastuualueeseensa kuuluu jatkuvan oppimisen aihealueet ja sen mukana myös validointi. Timo teki pitkän työrupeaman Turun yliopistossa, Brahea -täydennyskoulutuskeskuksen yksikön johtajana.

Hän kiinnostui validoinnista jo vuosituhannen alkupuolella ja on ollut Suomen korkeakoulusektorilla yksi validoinnin kehittämisen kantavista voimista. Hän on toiminut pitkään kansallisen NVL:n validointiverkoston jäsenenä ja edustaa nyt Suomea myös NVL:n pohjoismaisessa validointiverkostossa. Hän toimii myös aktiivisesti eucenissa (eucen – the European universities continuing education network) ja on eucenin nimeämä korkeakoulutuksen edustaja EU-komission työllisyysasioiden pääosaston (DG EMPL) Aikuiskoulutuksen työryhmässä. Molemmissa validointi on hyvin tärkeä osa-alue.

Tule mukaan sohvalle kuuntelemaan Timon ja Annin pohdintoja validoinnista!

Kuuntele podcast-jakso Soundcloudista tästä tai Spotifyista täällä.

Flere podcasts

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat osa 6

05/04/2024

Finland

30m.

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat osa 5

05/04/2024

Finland

32m.

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat osa 3

05/04/2024

Finland

26m.

NVL:n ja EPALEn podcastsarja: Annin validointivieraat

05/04/2024

Finland

25m.

Share This