21/09/2022

Norden

Livslang læring, Voksenlæring

NVL er med på Nordic Talks i Toronto

Det er første gang, NVL deltager i en debat under eventformatet Nordic Talks. Antra Carlsen, NVL’s hovedkoordinator, var én af paneldeltagerne i en international debat om læringens fremtid den 14. september i Toronto, Canada.

NVL er med på Nordic Talks i Toronto

Tim Walker (Harbourfront Centre), Robin Liu Hopson (People for Education), Antra Carlsen (NVL) og Peter Vietgen (Brock University) deltog i Nordic Talks’ internationale debat om læringens fremtid.

Debatten i Canada havde som formål at præsentere forskellige perspektiver på fremtiden i voksnes læring. Digitalisering, realkompetencevurdering og barrierer for læring var blandt emnerne, som canadiske og nordiske ledere diskuterede under arrangementet ”The Future of Learning”. I Q&A-sessionen delte deltagerne deres erfaringer med livslang læring, og flere påpegede, at det vigtigste er at forblive nysgerrig og lære noget hver dag.

Antra Carlsen, NVLs hovedkoordinator, præsenterede de seneste resultater fra NVL Digitals arbejde med digital delagtighed. Under debatten delte Antra Carlsen også erfaringer fra det nordiske kvalitetsarbejde i forbindelse med realkompetencevurdering. Udgangspunktet for de nordiske perspektiver var, hvordan livslang læring i Norden kan understøtte implementeringen af Vision 2030.

Om Nordic Talks

Arrangementet var et Nordic Talks event. Nordic Talks er en serie live talks og podcasts, der tager fat på de største globale udfordringer. Alle Nordic Talks er dedikeret til at belyse et eller flere af FN’s 17 udviklingsmål (SDG), og alle samtaler giver specifikke ideer til, hvordan vi som borgere kan foretage konkrete handlinger allerede i dag.

Nordic Talks er en del af et multidisciplinært projekt kaldet Nordic Bridges, som er støttet af Nordisk Ministerråd.

Læs mere om Nordic Talks. www.nordictalks.com

Flere nyheder fra NVL

Nordiske initiativer under Det Europæiske År for Færdigheder.

03/07/2024

Norden

NVL støtter Det Europæiske År for Færdigheder, og på denne siden kan du læse om nordiske uddannelsesinitiativer, som er blevet sat i gang for at hjælpe nordiske borgere med at få de rette færdigheder til kvalitetsjob.

Guðmundur Ingi Guðbrandsson, sosial- og arbeidsmarkedsminister, og Jón Gunnar Þórðarson, administrerende direktør i Bara tala.

01/07/2024

Island

I et betydelig skritt for å styrke islandsk språkopplæring har regjeringen forbedret tilgangen til “Bara tala”-appen.

Folkfest när Björneborg bjuder in till samtal.

28/06/2024

Finland

Årets upplaga av Suomi-Arenan är full av sol, pratsamma människor och samtal. Finlands svar på Almedalsveckan är en avspänd affär.

Share This